Снимка: архив Булфото
fallback

Заради редица допуснати нарушения от разследващите Софийският районен съд пусна от ареста и останалите трима от шестимата задържани за нападението над медици от "Бърза помощ", станало преди дни, съобщи БТА.

Според съда в разпознаването на тримата младежи, които останаха задържани за няколко дни, е участвал само един от медицинския екип, а лекарят Красимир Йорданов и медицинската сестра не са били извикани, когато заподозрените за нападението са били разпознавани.

Oще по темата

След днешното решение на съда всички шестима, които бяха заподозрени, вече са на свобода.
Ако прокуратурата реши, може да протестира решението на Районния съд от днес по отношение на Илиян Димитров, Даниела Николова и Ленко Панов.

Вечерта на 24 срещу 25 май шестима души – петима мъже и една жена, нападнаха екип на Спешна помощ на адрес в Овча купел в София, където медиците били повикани по сигнал за пияно 15-годишно момиче. Пробата в болницата показала, че тийнейждърката е с 4.32 промила алкохол в кръвта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

поли

преди 10 години

До АнонименТупайте ги значи.Следващия път като дойдешпри мен в Пирогов и аз ще те тупам вместо да ти помагам пияно неосъзнало се дете.Щото си много смел ,носамо когато си анонимен

32

Анонимен

преди 10 години

Някой да не би да е очаквал да има санкции срещу пациентите те винаги са прави дори сега може да се оплачат предлагам в МЗ от екипа на спишна щото той е виновен няма значение за какво виновен е че детето било на диета е виновен че е с 4.3 промила пак е виновен че другите са били натаралянкани пак е виновен Ало социалните къде сте бе това дете като е на 15години и е с алкохол в присъститвито на родители си не трябва малко и вие да поработите или и на вас лекарите ви са виновни

31

Анонимен

преди 10 години

КЪДЕ Е ЦАЦАРОВ ДА НАПРАВИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ КОЛКО ПЕРФЕКТНО СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ПРОКУРАТУРАТА???????? КЪДЕ СИ МИШОК????

fallback