Бейсим Басри Шукри. Снимка: Община Исперих
fallback

Пуснаха под домашен арест кмета на Исперих Бейсим Басри, съобщи окръжният прокурор на Разград Огнян Дамянов.

Промяната е разпоредена днес от наблюдаващия прокурор по делото Милена Пенчикова. Причината за изменение на мярката е изключително влошеното здравословно състояние на Бейсим Басри. Той е получавал тежки хипертонични кризи, поради което се наложило да идва линейка в ареста.

Дамянов обясни, че друга причина е това, че на практика разследването е към своя край и обвиняемият няма как да попречи за разкриването на обективната истина.

Oще по темата

Градоначалникът на Исперих бе задържан в началото на април за това, че е направил опит да убие двама горски надзиратели и горския стражар на резервата "Воден".

На Басри са повдигнати две обвинения - за опит за убийство на длъжностно лице при изпълнение на функциите му и за възпрепятстване опита на ловните надзиратели той да бъде задържан в района на ловното стопанство като бракониер, стреляйки по тях с ловна карабина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

hasan

преди 10 години

Pravosadieto v BG e palna pornografiq.V4era vidqh Beysim kmeta da se razmotava s x 6 si.Problema ne e samo pravosadieto ..balgarinat e marzeliv i kradliv i lajliv i bez nikakvo dostoynstvo i si msilq 4e se upravlq kakto si go zaslujava.nqma mradvane napred bratko 30 god minaha i vsi4ko si e kato po tatovo vreme

17

Хасан

преди 11 години

Как така се разболя веднага?Трябва да си отива в затвора,а там като се разболее 9 какво става?Нищо му няма !Да видим кога ще мине това дело!

16

турчин

преди 11 години

Всички писари излязохте съдии. Трябва причините за такива случаи да се предотвратят. Забрана на карабини, флоберки . Да се провери дали има документ за подборен лов и ако няма защо ги има толкова пушки. Кой му ги е дал. Той не е страхливец. ДПС членове също не са страхливци, ако не бяха те България щеше да е още при социализма. На паднал човек не се посяга.

fallback