Братя Галеви и адвокатът им Емил Велинов. Снимка: Булфото
fallback

Трима от осъдените по делото "Галеви" вече са в затвора в Бобов дол, съобщиха от Окръжната прокуратура в Кюстендил.

Владимир Ангелов – Стъклето, Апостол Чакалов – Тоци и Георги Блатски са приведени в килии, уточни говорителят на местната прокуратура Марияна Сиракова.

Oще по темата

Тримата имат да изтърпяват присъди от 3,6 до 4 години лишаване от свобода.

Интересното в случая е, че няма яснота къде се намират осъдените Пламен Галев и Ангел Христов, които от днес са подадени за издирване от звеното "Съдебна охрана".

Само преди дни Братя Галеви бяха признати за виновни и от Върховния касационен съд по делото за организиране на престъпна група с цел изнудвания.

Окръжният прокурор вече е изготвил и предложение до Областна дирекция на полицията за налагане на забрана за напускане на пределите на страната на "братята", допълни Сиракова.

Според нея обаче няма място за притеснение по отношение на Галеви, защото законът позволявал до седем дни те да бъдат търсени и доведени в затвора.

Ако Галев и Христов обаче не бъдат открити, по петите им ще тръгнат от МВР, категорична бе прокурор Сиракова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

Анонимен

преди 11 години

Братя Галеви са напуснали страната с фалшиви паспорти, което предполага, че това е станало със съдействието на служители на МВР в Паспортна служба. От януари 2011 година с определение на Върховния касационен съд двамата имаха забрана да напускат страната.

90

KIKO

преди 11 години

GOLIAM MAITAP !!!!

89

teo

преди 11 години

А къде са БРАТЯ ГАЛЕВИ??? БРАВООО!!! НАШАТА КОРУМПИРАНА ПРОКУРАТУРА И СЪДИЙСКА СИСТЕМА СИ ПОКАЗА ЗА СЕТЕН ПЪТ ИСТИНСКОТО "правосъдно" ЛИЧИЦЕ, "достойно" ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ШЕНГЕН!!! ЕВРОПА, СПАСЯВАЙ СЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА И СЪДИЙСКА ПРАВОСЪДНОСТ ТИПИЧНО И НОРМАЛНО ЗА НАШИЯ ЧЕРВЕН ГЛАВЕН ПРОКУРОР ИНАШАТА ПРАВОСЪДНА СЪДИЙСКА СИСТЕМА!!! ИЗПУСНАХМЕ ПАК ВЛАКА ЗА ШЕНГЕН , С БЪЛГАРСКИ ПРАВОСЪДЕН КОРУМПИРАН ПАТЕНТ!!! БРАВООО!!!

fallback