Снимка: Булфото
fallback

Четирима от задържаните при акция "Митница" остават в ареста с постоянна мярка задържане под стража, постанови Хасковския окръжен съд.

Това са бившият заместник-началник на Митница Свиленград Стефан Костадинов, Пламен Дренски, Георги Златанов и Никола Трифонов.

На Милко Христов, Наско Курдов и Димитър Димитров беше наложена мярка за неотклонение домашен арест, а Николай Колев ще бъде освободен срещу парична гаранция от 5 000 лева.

Решението на съдия Красимир Димитров може да бъде обжалвано в тридневен срок пред Пловдивския апелативен съд.

По време на заседанието днес прокурор Кирил Димитров от Софийска градска прокуратура поиска постоянен арест за всички 8 митничари.

Адвокатите на тримата, които остават под домашен арест, представиха документи за влошеното им здравословно
състояние и заявиха, че срещу клиентите им няма доказателства.

Осемте митничари са обвинени в организирането на престъпна група. Те бяха задържани на 2 май вечерта в операция "Митници", след като бяха заловени с голяма сума пари на ГКПП-Капитан Андреево.

БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 11 години

нещо не разбирам злобата ти. знаеш ли пожелавам ти същото-ти в ареста и някой от близките ти да рони сълзи. Защо изобщо коментираш неща, за които нищо не знаеш и четеш и слушаш журналистическите злословия. Ако аз бях на мястото на това разревано момиче и прочетях твоя коментар щях да те съдя до дупка

51

Анонимен

преди 11 години

аз друго бих казала да учиш 5-6години с магистратура и накрая да взимаш заплата колкото един барман или сервитьор без бакшиша/нямам нищо против тези професии/

50

бг

преди 11 години

ЗАЩо четирима само ! Нали уж всички ги снимали цял месец, а и не може само толкова да въртят далаверата и другите да не знаят - СМЕШНО Е да ни го казват.ЦЦ да действа по бързата процедура и да видим 10-20 митничаря в затвора па макар и за няколко годинки...

fallback