11-годишният Станислав. Снимка: МВР
fallback

Има задържан за убийството на 11-годишния Станислав от видинското село Лагошевци, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Арестуваният е признал за извършеното престъпление, след като е бил разпитан чрез детектор на лъжата, уточни вицепремиерът.

Oще по темата

Все още обаче текат процесуално-следствени действия, каза Цветанов и отказа повече подробности.

Материалите по случая са докладвани в Окръжна прокуратура-Видин.

Само преди ден експертизата на съдебните лекари доказа, че момчето е било удушено. Установени са и данни за извършени блудствени действия с детето.

Тялото на детето бе открито на 21 януари в гориста местност около селото. Преди това Станислав бе в неизвестност от 18 дни.

Станислав има още трима братя и сестра. Родителите му са социално слаби и живеят от помощи.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

!

преди 12 години

Може и да е малко крайно, но според мен всички педофили трябва да бъдат ********, дам точно така. Разбирайте ме както искате, но това е моето мнение, вари го печи го педофилът си остава педофил!Лично аз не мога да си представя как някой може да посегне на дете - било то насилване или убийство - що за *** трябва да си, кажете ми! Това са ненужни на обществото и на земята, хора - те трябва да се елиминират!Съжалявам за прекалено крайния коментар, но така мисля аз...PS: Гледайте Little Children

85

ринго

преди 12 години

докато посланника на Кралството се готви да ходи на чалга клуб щото чистачката му обичала чалга поданиците на кралицата изнасилват и убиват деца в България .Скопете дъртия ***!

84

осиновител

преди 12 години

думи нямам за този изверг ..! Колко много чужденци посещават България заради секстуризма с деца! Отвратителна история!Интересно този *** колко пъти се е гаврил с деца от социално слаби семейства?Дълбоко съм уверен, че този тип е пристигнал в България да прекара своите старини отдавайки се на педофилията ..!А колко много чужденци, уж невинни пребивават в България, но доколко и те са невинни ..?Желая най-строгота присъда за този ***!А къде са западните медии сега, Н.В. Посланика на Кралст

fallback