Цветя на мястото, където загинаха Паола и Ники. Снимка: Булфото
fallback

Синът на прокурора Венцислав Андреев - Бисер Венциславов Андреев е привлечен в качеството на обвиняем за тежката катастрофа на бул. "България" в София.

"Изготвени са няколко експертни заключения, но разследването още не е приключило", обяви пред "Фокус" прокурор Нина Панчева, говорител на Софийска окръжна прокуратура.

Oще по темата

Обвинението срещу Бисер е за нарушение по Закона за движение по пътищата вследствие на управление на моторно превозно средство, при което е причинил смърт на повече от едно лице.

Dnes.bg припомня, че при среднощната гонка на 5 август Ауди А4 и BMW пометоха и убиха Паула Тодорова на 39 години и приятеля й Николай Спасов на 34 години, които преди това стояли на тротоара на бул. "България".

При кървавата катастрофа двамата водачи - 21-годишният Бисер и 23-годишният Людмил, не са били пили, установи разследването.

Бисер е имал едва 2,5 години стаж като шофьор, а Людмил - 3 г. Въпреки малкия си опит, те вече били натрупали доста нарушения на пътя, които са за дребни неща - по 3-4 акта за неправилно паркиране, каране без колан и лека катастрофа заради шофиране на заден ход, допълниха от прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Joe Black

преди 12 години

Тия двамата и в *** *** да се скрият ,съдбата ще ги сполетиМъртвите ще ги накажат!На пикливата съдебна система тук,никойне разчита!Справедливост има!Там горе никой не го интересувакой е баща ти!

68

Почернената сестра

преди 12 години

Все още няма информация с каква скорост са тичали брат ми Ники и Поли ..Истината за нас опечалените е ,че тях ги няма .А моите деца всеки ден питат за вуйчо.Когато пораснат и попитат пак защо,какво стана и какво е наказанието ????????Искам да им отговоря ,че виновните са получили своето наказание .За мен и двамата са виновни.В случая аз се чувствам най-виновна ,че ги поканих на рожденият ми ден.Дали не трябва да съдят мен?????????????????

67

Прокурор Андреев

преди 12 години

Сега разследваме с каква скорост двамата самоубийци са тичали срещу колата на сина ми.

fallback