Снимка: Dnes.bg
fallback

Шест години и половина затвор при първоначален строг режим постанови Районен съд – Ямбол, за насилник, блудствал с 11-годишно момиченце от ямболското село Бояджик.

Деянието е извършено на 16 срещу 17 август 2010 г. чрез употреба на сила. Насилникът взел на ръце момиченцето от леглото, запушил устата му и го отнесъл в друга стая, където извършил блудствените действия.

Установено е, че мъжът е имал роднински връзки с насиленото дете. Той е употребил и заплаха спрямо момичето, че ще го убие, ако каже на баба си за случилото се.

Насилникът трябва да заплати на майката на момичето 10 000 лева за нанесени неимуществени вреди и разноските по делото.

Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Ямболския окръжен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

до 18

преди 12 години

Само като вземете да хулите държавата! Да не би всички вие дето сте писли тук да не сте част от тази държава? Да не би изнасилвачът да не е част от същата тази държава? А къде е СЪЗНАНИЕТО на гражданите на тази държава? Или все някой ни е крив, в повечето случаи - държавата. Нима в другите страни не се случват подобни деяния - ами оня *** дето 12 години беше заключили и изнасилвал дъщеря си? Какво да кажем тогава и за оная държава? САМОСЪЗНАНИЕ трябва и нищо друго, за да сме добре

25

НФБ

преди 12 години

поне 10г затвор и кастрация за този ***!

24

laykata

преди 12 години

Виждате ли на какво е способен тестостерона...!!

fallback