Снимка: БТА
fallback

Софийският градски съд ще гледа мярката за неотклонение на Павел Трифонов, който бе задържан за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина в столицата.

Заподозрени за убийството на младата жена са Трифонов и Николай Русинов, който е обявен за издирване.

Oще по темата

Вчера вътрешният министър съобщи, че има безспорни доказателства, че Русинов е съпричастен към убийството.

Мъжът, който е познавал Яна, е регистриран в полицията за лека телесна повреда. Миналата седмица е заявил, че отива в чужбина и от тогава е в неизвестност.

Задържаният Павел Трифонов пък отказваше да дава показания. За него от полицията съобщиха, че е водел скитнически начин на живот, но не е клошар.

Намерени са доказателства, че в двамата мъже са били на местопрестъплението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

?!

преди 13 години

nelina, може би си изгубена някъде из чалга-културата, а може би си някоя лелка, която никога не се е забавлявала истински и спокойно, но държа да отбележа, че не за всички жени е задължително да ги вземат от вкъщи с кола и да ги разкарват насам-натам по клубчета и дискотеки. Представи си, че има хора с по-различни от твоите разбирания, което определено не означава "нисък морал"...П.П. От такива съвестни моралисти като теб очаквах да използват кирилица когато пишат на български език ;)

67

КЪМ КАМЕН

преди 13 години

УТРЕ И ТЕБ МОЖЕ ДА ТЕ УБИЯТ ЕЙ ТАКА ЗАЩОТО ИМ Е КЕФ! ТАКА ЧЕ НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ ЛЕКА МУ ПРЪС НА МОМИЧЕТО

66

мислещ

преди 13 години

а бе,тоя невинния що се крие,а не се покаже...май никой не търси отговор на този вупрос,а ония дето го защитават да го заведат за ръчичка в полицията та да се разберат

fallback