Снимка: Dnes.bg
fallback

Адвокатите на Лазар Колев ще обжалват доживотната присъда на Лазар Колев за убийството на сестрите Белнейски пред Пазарджишкия окръжен съд за допуснати груби нарушения по време на процеса.

За Dnes.bg адвокат Марин Марковски обясни, че този следобед присъдата ще бъде обжалвана и пред Пловдивския апелативен съд. Според него тя е необоснована, защото изготвеният обвинителен акт не доказва участието на Колев в престъпленията.

Oще по темата

Освен това Марковски смята, че представените по време на процеса експертизи са противоречиви.

Защитата на Колев ще поиска пред Пловдивския апелативен съд да бъдат изслушани СРС-та, за които прокуратурата твърди, че са изготвени от подслушвателните устройства, монтирани в якето на ключовия свидетел по делото Владимир Славов – Иширковеца.

Според адвокатите на Колев той е лъжесвидетел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

12324

преди 12 години

Само си помислете: ако някой от Вас е извършил убийство със съучастник ( защото и на децата е ясно че там е имало втори човек) би ли прикривал втория убиец 5 години. Хората сме устроени така, че дори когато сме виновни, искаме да има и друг виновен с нас. Лазар Колев не е убил и не знае кой е убил сестрите Белнейски. Ако знаеше, досега да е мъртъв. Ако ги беше убил, да си е признал на втория ден. В Пазарджик полицаите и надзирателите не се шегуват....

77

CA

преди 12 години

Само факта,че в цялата тази история има замесено име на политик или публична личност трябва да се знае,че смърди отдалече. Имате ли си на идея какво става в малките градове- как всички полицай, прокурори, управата на града, съдийте, всичко работи заедно и имат лостовете и механизмите да *** мамата на живота на всеки един обикновен човек. Ако е виновен с двете ръце подкрепям доживотната присъда, но дълбоко се съмнявам и мисля,че това е един голям маскарад с подходящо подбрана изскупителна жертва за да се прикрие някое самозабравило се богаташко синче

76

ddd

преди 12 години

още един невинен човчец си замина без вина,нали се говореше,че може най-вероятно и депутати да са били.Ако беше той и както се твърди,че има съучастник,с тоя бой дето са му го хвърлили в полицията,ялата автобиография си е изпял.Защо не използват детектор на лъжата..... Но така е в България кон за кокошка.Господ забавя,но не забравя!

fallback