Снимка: Булфото
fallback

Завърши съдебната сага по делото на Яни Петров – бащата, насилвал системно 10-годишната си дъщеря. В съда той се призна за виновен в системно блудство и насилване над собственото си дете.

За разкриването на бруталния случай помага приятел на бащата, който останал да спи в дома им след нощен запой. Човекът чул писъците на детето, което крещяло: „Татко, пощади ме, стига вече”.

Мъжът се затичал към съседната стая и видял Яне Петров със свален панталон, а дъщеря му скрита под чаршафа със сълзи на очите. Тогава мъжът избутал бащата, грабнал детето и повикал полиция. В този момент се разкрива бруталната история, която малкото момиче се страхувало да разкаже, защото баща му отправял заплахи към него.

На униформените момиченцето споделило, че гаврите с нея ставали, когато баба й отиде на село. Майката ги напуснала отдавна. Съседите често чували писъците на детето, но не знаели какво се случва, а и тя самата на никого не е казала за сексуалния тормоз, упражнен от родния й баща.

„Съжалявам, признавам вината”, бяха единствените думи на бащата изверг в съдебната зала. Съдът го осъди на 5 години и 4 месеца затвор.

„Мъжът е съден по съкратената процедура, признава се за виновен и затова получава наказание под предвидения минимален размер”, заявиха за Dnes.bg от Съдебната палата в Пловдив.

Яне Петров е освидетелстван в ТЕЛК, защото има намален слух със 70%. Наказанието заради системното насилване на 10-годишното момиченце ще изтърпи ефективно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

160

Анонимен

преди 12 години

ДА УМРЕ ДАНО!!!

159

ай-вай

преди 12 години

Боже,как с удоволствие бих го драл на живо кожа по кожа.

158

Ivamarkowa

преди 12 години

Да му режат работите и да му ги дават да ги яде ненормалник

fallback