TV 7
fallback

Опит за грабеж в особено големи размери, придружен с опит за убийство от въоръжено лице, задържане на заложници от банковия офис на Инвестбанк в Сливен и притежание без надлежно разрешение на боеприпаси в голямо количество.

Това са обвиненията, повдигнати от Окръжна прокуратура Сливен на Стефан Петров, който тази сутрин се предаде на полицията, с което сложи край на кризата със заложниците.

Похитителят остава в Сливенския арест за 72 часа. В понеделник ще бъде поискана постоянна мярка задържане под стража, съобщи за Dnes.bg  Виолета Калайджиева от Окръжна прокуратура Сливен.

Oще по темата
25 мар 2011 11:05
397

На 23 март в 16.00 часа Стефан Петров нахлу в банковия офис на Инвестбанк в Сливен с цел грабеж.
 

Той простреля охранителя на банката и задържа за повече от 19 часа 6 банкови служителки.

След близо 40 часа в банковия офис, при непрекъснати преговори Стефан Петров се предаде на полицията на 25 март в 7.10 часа, като преди това поиска за пореден път потвърждение за живота си.

В родното му село Кортен жителите обмислят създаване на инициативен комитет за защитата му.

Според психолози капката, преляла чашата и оключила агресията, е неуспешен изпит за придобиване на шофьорска книжка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

373

ves666

преди 13 години

pusnete choveka be ,cialta darjava obrahte toia edin lev da beshe vzel.

372

Ахмед

преди 13 години

Виждам тук че вече сте го обесили момчето ! Ще ви кажа само "нека пръв хвърли камък този дето не е съгрешавал" !!!

371

ха-ха-ха

преди 13 години

Абе тия от тази прокуратура нормални ли са? :)))) Че то нито едно от тези обвинения няма да издържи :))) По принцип опита не се наказва ако дееца се откаже така че грабежа им пада, при заложниците нещата са доста висящи по така повдигнато обвинение, а за боеприпасите два пълнителя не са в особено големи размери. До колкото си спомням май и разрешително за пистолета е имал :). Това което им излизаше без проблем на прокуратурате са обвинения в ср. телесна повреда и принуда. Явно пак някой се е престарал и после ще слушаме, че съда пак е виновен и пуска очевидни престъпници :)))

fallback