fallback

 

Окръжният съд в Пазарджик даде ход на делото срещу Лазар Колев – подсъдим за жестокото убийство на сестрите Росица и Христина Белнейски през 2006 г. в местността „Грамадите“ край Пещера.

Колев днес заяви пред съда, че не се признава за виновен по нито едно от повдигнатите му пет обвинения – за блудство, изнасилвания и убийствата на двете сестри.

Oще по темата

След заседанието на съда адвокатът на Колев – Марин Марковски, коментира, че клиентът му е оправдан, защото е невинен и защото срещу него има малко и косвени доказателства. Майката на Лазар Колев каза, че се надява синът й да бъде оправдан.

Родителите на Росица и Христина Белнейски бяха потресени и трудно скриха сълзите си след като в продължение на два часа слушаха обвинителния акт, в който е описан с подробности зловещият начин, по който са убити двете момичета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

198

Оффф

преди 13 години

Леле великия адвокат как джвака невъзмутимо дъвката си и как говори за убитите деца-"едната,другата..."И само в едната имало *** от Колев,а при другата само епител,но видите ли,това не било доказателство!Що няма от мене епител или ***,аааа?!

197

Анонимен

преди 13 години

Ще изгледам пак клипа за да видя отново рекламата на ебайфайзен банк

196

ferd12

преди 13 години

вярвам че ,истината ще победи

fallback