Арестуваният мъж. Снимка: МВР
fallback

ГДБОП задържа 58-годишен столичанин, склонявал непълнолетни към сексуални услуги, съобщиха от МВР.

Р.И. бил арестуван докато провеждал пореден опит да установи в скайп контакт с непълнолетно момиче.

Мъжът набирал своите жертви в сайтове за запознанства. По първоначални данни, той успял да установи контакт с над 300 момичета.

Срещу „"спонсорство" той ги примамвал в крайпътни хотели и ги склонявал към секс.

На Р.И. е повдигнато обвинение за извършено престъпление, за което максималното предвидено наказание е затвор до 8 години и глоба от 15 000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

116

Станислав

преди 13 години

Да посягаш над деца? Какво значи да посягаш над деца? Нали се правят на големи и само се зъбят на родителите си, че са по-умни и по-зрели от тях - защо съдите човека, че патките не са ги били достатъчно вкъщи и си мислят, че всичко им е позволено. Простотии, така никого няма да спрете. Я сложете един закон да се наказват тия малолетни и непълнолетни във възпитателно училище и после в затвор за тия постъпки, а родителите им с глоба, да видите как ще спаднат тия актове с 90%. (непълнолетен съм <-)

115

ринго

преди 13 години

самите сайтове трябва да затегнат малко режима за регистрация и качена информация .Навсякъде изплуват предложения за запознанства разни гепи ме и тем подобни .Самите момичета се правят на по големи пък и са наясно какво се иска от тях .Като ги гледам как облечени като *** влизат в училищата се питам къде е просветното министерство за униформи в училище.Малките курвета са толкова нагли че момчетата губят ума и дума .Изпусната работа хора.Педофилите в затвора а фльорците як пердах в къщи!

114

JCPenney

преди 13 години

!Лошото е че този човек става изкупителна жертва на още 100 000.Абе скоро влизали ли сте в сайтовете за запознанства да видите какво става там?УЖАС!Пълно е с голи момичета и момчета на по 13-14-15 години.Търсят секс,някои пари,други дрога.Проблема не е в интернет,проблема е вкъщи и мн малко хора го осъзнават.Контролирайте децата си,не търсете друг виновен за вашите грешки като родител

fallback