Снимка: БГНЕС
fallback

Районният съд в Дупница призна за виновен Ангел Христов по делото за обида и му наложи глоба.

Съдебният състав призна за виновен Христов за това, че по време на предаване в местна кабелна телевизия е нарекъл „идиоти” и „циркаджии” общинските съветници от "Атака" в Дупница Методи Стойнев и Милен Попов.

Oще по темата

Затова единият от небезизвестните братя Галеви ще трябва да плати глоба в размер на 4500 лева, както и разноските по делото, които са около 300 лева.

Геле ще трябва да плати и по 2000 лева на ищците, които настояваха за обезщетения в размер на по 25 хиляди лева.

Магистратите оневиниха другия подсъдим – Пламен Галев.

Само преди 10 дни Кюстендилският съд оправда братя Галеви по друго дело – за организиране и ръководене на престъпна група за рекет и измами.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

гонзо

преди 13 години

Всичко е *** и пластика, *** идиотщината .Дупнишкият съд е за пример.Ама и садийте от дупница са сол *** на Галевци.И те леб ядат.Така е било и така ще бъде..Срам.................................

33

bacho kiro

преди 13 години

Koi sud? To v Dupenica sud nyama. Ima nekva sgrada s palyachovci vutre ama opredeleno e sud. Pone Temida-ta im ne e slyapa. Velik narod sme - iztukan ot drebni dushici.

32

Mery

преди 13 години

Дупнишкият районен съд е решил да се отчете, т.е. да покаже мускули на "братя та", с техно съгласие,разбира се.Не ги осъдиха за формиране на престъпна група и рекет,сега Ангел Христов го съдят за обида. Леле боже,за толкова ли прости ни смятат! Следващият път няма ли да осъдят Галев,че не е казал на кмета "Доб ър ден", а "Внимавай в играта!"!

fallback