Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Тези, които обичат завладяващия корейски сериал на Netflix "Игра на калмари", ще получат закъснял коледен подарък по-късно тази година. Netflix обяви, че наградената с "Еми" драма "Игра на калмари" най-накрая ще се завърне с втори сезон на 26 декември.

Планиран е трети и последен сезон, чиято премиера ще бъде по някое време през следващата година.

Действието на антиутопичния сериал се развива в Сеул. Той се превърна в най-мащабното шоу в историята на Netflix - в него стотици участници, които отчаяно се нуждаят от пари, играят смъртоносни детски игри, за да спечелят голяма парична награда.

Хуанг Донг-хьок, който е сценарист, режисьор и изпълнителен продуцент на сериала - заяви в писмо, включено към съобщението от Netflix, че в първия ден от продукцията на сезон 2 "се е чувствал почти сюрреалистично" да се върне в света на "Игра на калмари", който дебютира през 2021 г.

"Чудя се как ли ще се почувствате, когато се върнете в "Игра на калмари" след три години", пише той.

В новата част на сериала Играч 456/Ги-хун "остава решен да открие хората, които стоят зад играта, и да сложи край на порочния им спорт", според синопсиса за сезон 2.

"Игра на калмари" се превърна в попкултурен феномен, когато дебютира през септември 2021 г. и беше първият неанглоезичен сериал, номиниран за изключителен драматичен сериал на наградите "Еми".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

у задунайски татарстан игрите на калмари ги снимат в родопите.

8

До 3

преди 1 месец

Ами сезон 2 още не е готов. Очаква се около Коледа тази година.

7

Анонимен

преди 1 месец

Що за глупост е това?

fallback