"Царят на ремонта" е премиерната за България документална поредица, която Bulgaria ON AIR излъчва в своя ефир всяка неделя от 19:30 часа. Водещият на предаването Бари Дюбоа е професионалист с 30 години опит в дизайна и строителството. В премиерните епизоди на поредицата, зрителите имат възможността да проследят брилянтната работа на строителния естет. За него всеки дом е замък, а заедно с екипа му се стремят да създадат симфония от функционалност и форма, пълна с красота и практичност.

Нито едно пространство не е прекалено малко, нито един проект не е прекалено амбициозен, а невъзможни неща няма. Човекът с план ще превърне и най-скромните места в дворци. Бари обръща внимание на емоционалната и лична страна на всеки ремонт, който вади стари спомени и нови надежди. Неговата задача е да преобрази всяко старо, зле проектирано и неприветливо място в съвременен практичен и красив дом. Зрителите ще се потопят в магията на ремонта, подправена с много талант и невероятни дизайнерски решения, а крайният резултат е просто зашеметяващ.

Има ли невъзможни неща за Бари? Какви домове ще реновира и колко невероятни могат да бъдат идеите на един от най-добрите професионалисти – отговорите можете да проследите всяка неделя от 19:30 часа в премиерното заглавие по Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase