Истинско пиршество и наслада за сетивата ще предложи Bulgaria ON AIR на зрителите с новия епизод от документалната поредица „Умно село“ на 27 ноември от 19:30 часа. Камерата успява да запечата един неповторим час по актьорско майсторство с любимеца на поколения българи Тодор Колев.

Талантливият артист е в стихията си по време на тази среща с публиката - пее, импровизира, отговаря с блестящото си чувство за хумор на многобройните въпроси.  За шанса в професията, за важните срещи  и просто за „нещата от живота“. С присъщата си откровеност и безподобен артистизъм най-яркият „шут“ от българската сцена и екран коментира манталитета на обществото, сипе през смях безпощадни истини и превръща този час в едно истинско one man show.

Камерата на „Умно село“ е запечатала един прецизен урок по интелект, изнесен не от друг, а от „Шута“, комуто е позволено с всички средства да разкрива истини в блатото на лъжата и притворността.

Не пропускайте епизода „Открит актьорски клас с Тодор Колев“  от документалната поредица „Умно село“- тази неделя, 27 ноември, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.
 

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 2 месеца

Най-великият!

9

До 7

преди 2 месеца

Бг политиците са само фалшиви. Герои, дори и фалшиви, не са.

8

анонимен

преди 2 месеца

Велик АКТЬОР