Снимка: БГНЕС

Блясъкът се завърна на церемонията за 74-те награди "Еми", предаде АП. Хана Уодингам уважи събитието с тоалет на "Долче и Габана", съчетан с кецове, докато Ел Фанинг заложи на класически холивудски стил с рокля в черно и розово на дизайнерката Шарън Лонг. Прическата на Фанинг също напомняше за златните години на Холивуд. Актрисата бе избрала класически "боб", пише БТА.

"Винаги съм се вдъхновявала от блясъка на Холивуд – такъв, какъвто е бил през 50-те години.", каза Фанинг

Хана Уодингам, която е част от актьорския състав на сериала "Тед Ласо", не се стърпя и показа кецовете си на червения килим.

Шерил Лий Ралф от "Начално училище Абът" ("Abbott Elementary") се бе спряла на рокля от черно кадифе с ярка оранжева подплата и оранжева вечерна чанта.

Зендая също се появи в класическо черно на „Валентино“. Роклята на актрисата беше комбинация от бляскав корсет и пола с богата дантела. Бижутата, които Зендая избра да покаже на церемонията, бяха на „Булгари“ – колие с бял диамант от 4,45 карата в средата и пръстен.

Кони Бритън бе в бледорозова рокля на Моник Люлие. Брит Лоуер от "Разделение" ("Severance") избра рокля с венециански принт в златно с богато набрани ръкавици. "Чувствам се невероятно", сподели актрисата.

Директорът за мода и козметика на сп. People Андреа Лавинтал коментира, че розовото е цветът на вечерта.

Изключение от розовата гама беше Рейчъл Броснахан в лилаво с флорална апликация.

Още по темата

Наташа Ротуел от "Белият лотус" пък избра червена рокля с ръкави тип „балон“ и нещо неочаквано за червения килим – джобове. Меган Сталтър също излезе в червено, с модел от дантела, нескриващ почти нищо от тялото. Джен Тълок от "Разделение" ("Severance") също бе в червената гама с рокля на "Тиери Мюглер". "Харесвам линията на "Мюглер". Дрехите са елегантни, но с доза хумор", коментира избора си актрисата.

Джунг Хо-Йеон от "Игра на калмари" беше в многоцветна рокля на "Луи Вюитон". Бижутата на актрисата бяха на същата марка.

Рийз Уидърспун излезе на червения килим в синьо, с огърлица от аквамарин, син цирконий и диаманти на „Тифани“. Аманда Сейфрид последва общия тренд с розово от колекция на "Армани приве", а бижутата й бяха на „Картие“.

Актьорът Андрю Гарфилйд се появи в бяло. В бяло беше и Джийн Смарт, която бе предпочела класическо голо рамо. Кери Уошингтън беше в рокля на "Ели Сааб" с дълга пола от органза, с лилия на рамото. Кейли Коуко с „Долче и Габана“ и Джулия Гарнър с "Гучи" допълниха блясъка на червения килим.

"Виждали сме много голи рамене, но голият корем е нещо ново", коментира Лавинтал. "Има завръщане към 90-те години."

Новият моден директор на "Харпърс базар" Рейчъл Ташиян подчерта, че наградите "Еми" затвърждават тенденцията от кинофестивала във Венеция – звездите вече не се стремят непременно да шокират с модния си избор. "Все повече актриси се спират на класическата елегантност." 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase