Снимка: БГНЕС
fallback

След успеха на първи сезон, стана ясно, че се работи по сценария за втория сезон на популярния южнокорейски сериал "Игра на калмари". Съобщението беше направено в писмо от режисьора Хван Дон-Хьок, публикувано на уебсайта на американската стрийминг услуга Netflix в неделя.

Според неговата информация главният герой и антагонист от първия сезон ще се завърне на екраните. Зрителите ще се запознаят и с редица нови герои.

Все още не е посочена дата на излизане, предава БГНЕС.

"Игра на калмари" е обявен за най-успешното шоу на Netflix. През първите четири седмици от пускането на сериала на 17 септември 2021 г. зрителите са му посветили повече от 1,65 милиарда часа.

Филмът разказва за тайна игра за оцеляване, в която хора, чийто живот е зациклил, рискуват живота си за огромна парична награда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Deep Zone

преди 1 година

Огромен сериал! Главният герой да кажа само, че е доста далече от антагонист (лош герой), по-скоро си е протагонист. :) Петя, погледни сериалчето, не пиши за него само по принуда .. Шестият епизод Kkanbu от време на време си го пускам за кеф, не мисля, че съм гледал нещо подобно в който и да е друг филм или сериал, гениален епизод...

4

Анонимен

преди 1 година

Идеята е супер, но режисурата и актьорската игра беше посредствена. Дано ги подобрят.

3

Анонимен

преди 1 година

Купувайте апартаменти в БГ, това е истинската "Игра на калмари"!

fallback