Снимка: Pixabay
fallback

Българският кабелен оператор "Булсатком" обяви, че ще прекрати разпространението на спонсорирания от руската държава телевизионен канал Russia Today (RT). Това съобщи изпълнителният директор на компанията Станислав Георгиев.

В краткото си съобщение той написа следното:

"В знак на подкрепа на украинския народ и осъждане на руската агресия, днес Булсатком прекрати разпространението на спонсорирания от руската държава канал Russia Today”.

След началото на руската инвазия в Украйна много страни спряха разпространението на руския многоезичен канал. У нас обаче кабелните оператори до този момент не бяха вземали подобно решение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

97

Пълен фалш

преди 1 година

Ще трябва да се разделим след близо 8 год. :) След като днес се свързах с тях, за да попитам какво стана и с последните 2 руски канала.. Жената ми каза " Ами вече нямаме руски канали, но пък имаме Украина24! Ъъъ.. Кой е питал за украинаки канал?? Били ги спряли първо по искане на ЕС, след като посочих, че от А1 не са ги спряли пък било поради солидарност. Смях в залата.. Солидарност - колко удобно :D, не просто сте марионетки. Аман!

96

Кортес

преди 2 години

Още една безгръбначна телевизия

95

KOREKTOR

преди 2 години

До Гост"Досега в списъка на тв/интернет доставчиците, поддържащи нацизма: Булсатком, СКАТ (на Валери Симеонов / ПП НФСБ). Допълвайте!"От днес и FIBERNET, тъпанарите Сопотски.*** СКАПАНИ.

fallback