fallback

Дни преди едни от най-важните президентски и парламентарни избори в модерната история на България, националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR организира предизборния лидерски дебат „Избори: Трето действие“. На 10 ноември от 19:30 часа на живо от специално изграденото студио в столичния хотел „София Хотел Балкан“ представители на водещите политическите партии ще сблъскат тезите си и ще представят позициите си по защитаваните от тях политики.

Разгорещените дебати, словесните престрелки и за спазването на регламента ще следи журналистът и водещ на вечерното публицистично предаване "Денят ON AIR" Ганиела Ангелова, която ще модерира предизборното студио.

В политическия дебат участие ще вземат представители на партиите, които имат най-голям потенциал да прескочат 4-процентовата бариера за влизане в Народното събрание според прогнозите на социолозите - ГЕРБ, БСП, „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“. Те ще сблъскат позициите си по най-горещите и обществено-значими въпроси и събития в страната - здравеопазване и COVID-19; инфлация и цени; енергетика и сигурност; България и светът и политика и бъдеще.

По време на лидерския дебат всеки от участниците ще има по 1 минута, за да развие  позицията си по съответната тема, като след това в рамките на 12 минути участниците ще дебатират помежду си. Студиото ще се излъчва на живо и на сайта и в социалните мрежи на телевизията.

По време на самия изборен ден – на 14 ноември, от рано сутринта до късно вечерта Bulgaria ON AIR е подготвила и специални изборни студиа, с които ще отрази вота в цялата страна.

Не пропускайте предизборния лидерски дебат "Избори: Трето действие" – на 10 ноември, сряда, от 19:30 часа на живо по Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

No Name

преди 2 години

Да вземат да се разкарат всички, на чело с Лозанчо и ДБ-то.

2

Анонимен

преди 2 години

Луна президент!

1

Анонимен

преди 2 години

"Смелия генрерал" защо бяга от дебат на живо с Герджиков? Защото там рецитиране на - доблест, честност, за отечеството, заедно ала-бала няма да помогне.

fallback