Много интересни политически коментари и анализи очакват зрителите на Вulgaria ON AIR през последната събота от месец октомври. Само в съботния ден програмата на телевизията ще предложи на зрителите разговори по най-горещите теми с трима от служебното правителство.

На 30 октомври, точно в 16:30 часа, специален гост в студиото на Money.bg ще бъде министърът на енергетиката от служебното правителство Андрей Живков. Той ще коментира въпросите, свързани с цената на енергийните ресурси, проблемите в сектора на енергетиката и възможните решения.

Във втората част на предаването експертът Деян Денев, директор на Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България (ARPharM), ще сподели колко близо е България до създаване на лекарство срещу COVID-19 и кога може да го очакваме. Заедно с водещия на предаването Георги Минев, двамата ще коментират каква е икономическата равносметка година след официалното откриване на ваксините срещу вируса.

В съботната вечер, от 19:30 часа, в студиото на публицистичното предаване „Опорни хора“ в ефира на Bulgaria ON AIR, специални гости ще бъдат вицепремиерът по управление на европейските средства Атанас Пеканов, министърът на икономиката от второто служебно правителство Даниела Везиева и бившият служебен премиер проф. Георги Близнашки.

Паралелно с това екипът на Новините ON AIR продължават да следят и да информират зрителите за най-важните събития от страната и света в новинарските си емисии, а предстоящият вот 2 в 1 и политическото бъдеще на страната ще продължават да са сред централните теми, върху които журналистите на телевизията работа в интерес на информираността на зрителите.

Не пропускайте горещите политически коментари тази събота, 30 октомври – в предаванията Money.bg от 16:30 часа и "Опорни хора" от 19:30 часа в ефира на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase