fallback

С авторско поп-фолк парче и сериозна доза обществена ирония, известната българска актриса Ирен Кривошиева, позната на зрителите като Мария Петрова от сериала "Белези",  направи своя музикален дебют вчера на сцената на "Шоуто на Николаос Цитиридис".

В откровен разговор с водещия Ирен Кривошиева разказа емоционални истории от живота си в САЩ, участието си в сериала „Белези” и сподели спомените си за великата Стоянка Мутафова и общото им представление.  

"Киното ми е животът" – възкликна Ирен Кривошиева по повод участието си в новия БГ сериал „Белези”. По щастлива случайност, екранният ѝ образ на завърналата се от Щатите майка на добрия лекар Боян Петров (Пенко Господинов), се оказва повторение на личната й житейска история.

Както екранната си героиня, така и Ирен неотдавна се завръща в България след близо 20 години, прекарани зад Океана. Освен за сина си Владимир, който също е лекар, Кривошиева разказа пред Николаос Цитиридис и за живота си в Америка и нравите на американците. Разкри, че нито една професия не ѝ е чужда.

В Щатите тя е работила всичко – от разносвач на пици, сервитьорка и чистака до собственик на магазин за дрехи. Не по-малко любопитна за зрителите се оказа и историята на актрисата от "Белези", която без да се подвоуми отказва да вземе участие в бал на бизнес дамите, организиран от самия президент Буш.

С прецизна доза самоирония Ирен Кривошиева анализира писхологията на българите и американците, а в края на разговора  водещият Николаос  Цитиридис възкликна: "Ти нямаш самоирония, ти имаш самоирения".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

z-rock

преди 3 години

Тоя Владо не е ли от Ламбо!?!

3

Сашо от Варна

преди 3 години

Баба Кривошийка ще баламосва баламите дето не са били в Америка и не знаят какъв "Рай" е там

2

Лена

преди 3 години

Шоуто на този е кръгла нула, може би го гледат разни тийнейджъри, но за възрастни е крайно неподходящо. Липси на талант и оригиналност, съчетано с герберска цензура води до едно голямо нищо.

fallback