Снимка: БГНЕС
fallback

В последния момент е бил сменен пилотът на хеликоптера, в който Петр Келнер загина с още 4-има пътници в Аляска, разкри Владимир Млинарж, директор на комуникациите на PPF пред чешкия информационен сайт idnes.cz, цитиран от "24 часа".

Oще по темата

“Нямаме друга информация освен медиите. Просто знам, че пилотът е бил сменен в последния момент, защото някой е заболял от COVID. Но не знаем какво точно се е случило, надяваме се да разберем от Давид Хорват”, коментира Млинарж по чешката национална телевизия.

"Петр Келнер обичаше адреналиновите спортове, както и дивата планинска природа - и в крайна сметка това се оказа фатално за него. Той обаче не умря поради своето безразсъдство или грешка. Или хеликоптерът, или неговият пилот са се провалили", написа в статия за трагичната смърт на най-богатия чех главният редактор на чешкото издание "Млада фронта днес" Ярослав Плесл. Американските власти със сигурност ще отговорят на този въпрос, убеден е журналистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Щерю

преди 3 години

Сипали му и захар в резервоара. Самоубили го...

17

АНТИ

преди 3 години

До МенОт памтивек за нас е ясно,че *** е забогатял и оцелял,най-вече ближния когато,подличко е той предал.

16

Мен

преди 3 години

Повече ми е чудно как забогатяха толкова разни бивши соц-труженици ! И тук си ги имаме - наш Дебелеевски например, и някои други.

fallback