Дни след доклада на Организация за икономическо сътрудничество и развитие, в който се анализира състоянието на икономиката в България, директорът на „Проучвания на страните“ в отдел „Икономика“ на организацията Алваро Перейра ще направи специален коментар в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Перейра ще гостува в предаването „В развитие“ на 4 февруари, от 12 часа. В ефира на единствената бизнес телевизия у нас той ще даде повече подробности около доклада, според който възстановяването на страната ни след ковид кризата ще отнеме време.
В новата икономическа оценка на ОИСР се отбелязва, че инвестициите в сферата на транспорт, енергетика и цифрова инфраструктура могат да стимулират възстановяването на икономиката. Освен за доклада на ОИСР, Алваро Перейра ще коментира и защо България все още не е приета за пълноправен член на организацията.

Алваро Перейра е част от Организация за икономическо сътрудничество и развитие от 2014 година. Преди това е бил министър на икономиката и заетостта в Португалия. Има редица академични книги и статии в областта на икономиката.

Гостуването му в предаването „В развитие“ гледайте на 4 февруари, от 12 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase