Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Седем души, нямащи нищо общо помежду си стават съквартиранти в огромно имение на пуст остров. Тайнственият им домакин е поставил десет статуетки на масата, колкото са общо обитателите с прислугата. Всеки ден фигурките са с една по-малко, както и живите в изолираното пространство.

Зад историята стои името на Агата Кристи, а режисьорът Крейг Вивейрос прави екранизация по най-продавания й роман "Десет малки негърчета".

Напрегнатият драматизъм е добре уловен в минисериала "И тогава не остана никой", получил отличието за най-добър филм на престижния Международен филмов фестивал в Локарно.

В ролите ще видим известни актьори, познати добре в киното като Сам Нийл ("Джурасик парк"), Ейдън Търнър ("Хобит" и "Полдарк"), Миранда Ричардсън (Хари Потър), Чарлс Денс ("Игра на тронове") и други.

Никой не познава господин и госпожа Оуен - домакините в зловещия имот, но всеки от персонажите се е отзовал на любезната им покана. Постепенно покрай разговорите става ясно, че всеки от намиращите се там крие ужасна тайна в миналото си, която явно го застига.

Някои от персонажите съжаляват за случилото се, други смело отричат вината си, но динамиката се покачва с предусещането за смърт на фона на жизнерадостна детска песен, както и в непрестанното подозрение у всеки, че този до него може да е убиецът.

Гледайте  "И тогава не остана никой" на 2-и и 3-и януари от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Роза

преди 3 години

Колкото и да изкилифинчват заглавието на романа,за да угодят на политическата конюнктура,талантът си остава талант-като самородно злато,което не подлежи на фалшификация.Агата Кристи ще си остане винаги една от най-обичаните и четени писателки в света!

10

Вчера препрочетох

преди 3 години

" Смърт край Нил". Поне 30 пъти е спомената думата, която сега не трябва да се споменава. Нещо като Волдемор в ЧЕРНО. А ХА ХА ХА!!! КУ КУВЦИ!! Не можеш да казваш на черното - бяло, нито - обратното!!! Това няма нищо общо със защита от дискриминация!!!!НЕ МОЖЕ С ЛЪЖА ДА ЗАЩИТАВАШ ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ!!

9

Хе хе

преди 3 години

Ами то ще има филм за кралете и кралиците в Англия с Чер.н.и актьори!!! Децата ще знаят, че кралските семейства НЕ са бели, а ч.е.р.ни!!! Това е нищо друго, а ИСТОРИЧЕСКА ИЗМАМА !!! СКОРО И У НАС!!! ЧЕСТИТО!

fallback