Снимка: Bulgaria ON AIR

Мерилин Монро е една от най-известните жени в историята на киното, но до истинския й живот ни доближава минисериалът в две части "Тайният живот на Мерилин Монро".

Коя наистина е била Норма Джийн, каквото е истинското име на актрисата продледява екранизацията по едноименния бестселър на Дж. Ранди Тараборрели от "Ню Йорк Таймс".

Сюжетът разказва за сложните семейни отношения, останали зад кулисите и далеч от тълпата, влюбена в известната блондинка.

В ролята на Монро влиза Кели Гарнър, а на екрана й партнира и Сюзан Сарандън, изпълняваща ролята на майката на актрисата.

Атмосферата ни потапя в 50-те години на миналия век - времето, когато младата Норма Джийн се превръща в една от най-големите звезди на  Холивуд.

Тъмните страни на една от най-обсъжданите жени в света по онова време крие много тревожност и отчаяние. Филмът разкрива какво наистина е имало най-силно влияние върху живота на Мерилин, което самата звезда е държала да скрие от обществото.

За пръв път в „Тайният живот на Мерилин Монро“ наяве излиза шокиращата история за невъзможността на звездата да контролира своите вътрешни демони и натиска на психичните заболявания, които наследява от майка си, както и информация за самоличността на нейния баща и полубрат, с когото така и не успява да се срещне.

В останалите роли ще видим Ембет Давиц, Емили Уотсън, Джефри Дийн Морган. Гледайте двете части на "Тайният живот на Мерилин Монро" на 19-и и 20-и декември от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase