Снимка: bTV
fallback

Изненадващата победа на Стоян Маджаров в мъжкия елиминационен дуел бе посрещната с недоволство от почти всички участници във „Фермата“, които подкрепяха опонента му Илиан Кустев и бяха сигурни в победата му. Само с една точка разлика, гайдарят от Копривщица надви известния готвач и прекрати участието му в шоуто.

Стоян влезе в сблъсъка обиден от думите на Кустев, че е безхарактерен и се закани да защити честта си на Арената. Той получи подкрепа и окуражителни думи от адвокатката Милена Станджикова, която коментира, че България има нужда от повече мъже като.

„Фермата е най-якото приключение в живота ми. На Арената всички ме подкрепяха - дори хората, които от кумова срама стояха зад Стоян. Сигурен съм, че с всички тях ще поддържам връзка до края на живота ми“, развълнувано каза Илиан, преди да напусне шоуто завинаги.

С отпадането си колоритният кулинар завинаги загуби шанса да се бори за голямата награда, с която се надяваше спаси ресторанта си, пострадал от пандемията. „Сега просто ще трябва да си изработя парите - от утре започвам и до Нова година ще наваксам“, заяви самоуверено Кустев, който е готвил за световни знаменитости в някои от най-елитните европейски ресторанти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Ани

преди 3 години

Защо когато човек е истински и достоен ,визирам Стоян,не е ок на много хора, защото животът стана вече такъв че живеем с злонамерени лицемерни и адски завистливи хора!Останаха малко хората като Стоян , честни и истински! Естествено че в тази група във фермата която се е сформирала няма да им е ок та те са пълни лицемери.Нека следващото предаване продукцията да наблегне на участниците повече като дисциплина и уважение най вече ще цяла България гледа!

34

Анонимен

преди 3 години

Стоян,Митко,Ванчето и Боби на финал.Останалите всички са лицемери и не заслужават.От жените само Ванчето е била и ратай и фермер и два пъти печели дуел.Милена също премина през трите поста и спечели дуел срещу Антония.Надежда,Мария и Даяна минаха на метър от арената.Данчо също.Не заслубават финал.

33

Кика

преди 3 години

Много лицемерие много злоба и коалиции между хора които въобще не им прави чест че са там!Евала на Стоян и дано успее да натрие на всички носовете и да продължи да показва истинското в себе си и винаги да си остане такъв!

fallback