fallback

В последния ден от кастингите на MasterChef – в понеделник от 21:00 часа, зрителите на bTV ще видят финалната порция кандидати за място в най-голямата кухня на България. Заклети фенове на кулинарното предаване, проследили всяко предизвикателство в предишните 5 сезона, ще се състезават с амбициозни хоби-готвачи, приготвили "тоалетите си за месеци наред", защото "не са дошли за малко".

В борба за последната златна престилка - тази на Chef Андре Токев, ще се конкурират риба, агнешко и дивечово месо с шоколадови и здравословни десерти, екзотични вкусове от далечни страни и родни класики, без които "българинът не сяда на маса".

Зрителите на bTV ще видят основни грешки, които добрият кулинар никога не бива да допуска, ще получат ценни съвети от професионалното жури за създаването на едно изискано ястие и ще разберат кой български продукт е изключително полезен заради съдържащите се в него биологично активни вещества. Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще се срещнат с категорични таланти, които ще развълнуват сетивата им.

Дамата в журито ще намери личност, която смята за пример за българите, самураят ще открие неочаквани интерпретации на любимите си рецепти, а енциклопедистът ще даде най-големия си комплимент на човек, съчетаващ знанията с авангардни решения.

Кой ще получи отличието на златната престилка от Chef Токев, чий живот ще се промени "радикално" с прекрачването на прага на MasterChef и кой ще се доближи с крачка по-близо до сбъдване на мечтата си за титлата и голямата награда от 100 000 лева – в понеделник от 21:00 ч. по bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

до 16

преди 4 години

В топ 10 за София искаш да кажеш, не глобално. Токев, Михалчев и Виктор Ангелов са в топ 10. Също така там е и ресторантът на Севда, която спечели преди години. Не се впечатлявай от хора, които ядат бoклyци, няма да те разберат. I am what I eat. Изказването на 14 е на човек с нулево социално положение- личи си. Не виждам смисъл дори да се говори с такива хора. Да ти измият колата или да ти донесат пицата- само тогава има какво да си кажете.

17

Анонимен

преди 4 години

Доста нормално реалити на фона на цялата телевизионна глупост, с която обикновено ни заливат.

16

до 14

преди 4 години

Сега, ясно ми е, че бачкаш за 1500лв. и fine dining е далеч от твоята култура. Личи си от изказването ти. И да се опитам да ти обясня, не е за люлински гето изтърсаци с BMW E60, като тебе. Това е за хора с вкус и добри професии. Ако си чувал що е то Мишлен звезда и списък на Мишлен с топ 10 fine dining ресторанти, може да погледнеш, че в топ 10 има 2 от ресторантите на журито. Разбирам, че набиваш сухи мезета, вино и ракия, ясен си по изказа си, но си ги коментирай тия с кeлeшите около блока.

fallback