Снимка: bTV
fallback

В понеделник от 21:00 часа по bTV Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще посрещнат новите претенденти за титлата MasterChef на България и голямата награда от 100 000 лева. В шестия сезон на любимото кулинарно шоу пред хоби-готвачите стои ново предизвикателство – да впечатлят журито толкова много още от първата си среща, че да заслужат не само бяла, но и златна престилка. Новият елемент в играта ще класира трима безспорни таланти директно в селекцията на топ 16 най-добри любители кулинари и те ще избегнат елиминацията след кастингите.

Прецизно филетиране, майсторско флабмиране и изящно аранжиране с впечатляващи цветове и текстури ще зарадват журито с пир за сетивата. Те ще опитат авторски предложения за морски дарове, домашна паста, здравословни десерти, ястия от традиционната българска кухня и екзотични рецепти от Австралия и Азия. Уверени играчи ще поемат рискове с избора си на представителна чиния, стратези ще заложат на добре оттренирани комбинации, а някои ще се сблъскат с неочаквани проблеми и ще импровизират в презентацията си.

Българи, върнали се от чужбина и чужденци, избрали България за свой дом ще покажат пред Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу разбирането си за MasterChef храна. Сред желаещите да се сдобият с престилка зрителите ще видят вокалиста на метъл бандата Urban Grey - Добромир Ганчев, „Мис тяло“ – Кристина Казакова, виетнамска магьостница на клечките и млада двойка, запознала се в САЩ. Но всички те ще трябва да прескочат „висока летва“, защото журито ще бъде още по-взискателно към идеите и изпълнението им.
Надежди, притеснение, самоувереност и решимост ще се редуват с радостни усмивки и разочарование от допуснати грешки. В същото време любовта ще покаже своите различни лица  – към храната, стила, изкуството, близките и към партньора. Дали обаче тя ще е достатъчна, за да спечели одобрението на топ-кулинарите? Добре ли е подготвено шестото поколение хоби-готвачи за авантюрата MasterChef, как се готви с дълъг маникюр и ще грабне ли някой златна престилка - в понеделник от 21:00 часа по bTV

Всяка сряда, четвъртък и петък ексклузивно он-лайн съдържание ще представя на „ненаситните“ фенове на MasterChef ексклузивни коментари от състезателите и неизлъчени забавни моменти зад кулисите на шоуто. На сайта masterchef.btv.bg потребителите ще гледат и авторски видео рецепти с всяка стъпка от изпълнението им.
В предаването „От 10 до 2 с Нейа“ по радио N-JOY в ежедневната кулинарна рубрика „Мастър Зона“ ще гостуват участници от настоящия и от предишни сезони на MasterChef. Те ще споделят своите рецепти, готварски трикове и съвети при готвене. Сред темите ще бъдат застъпени и правилното усвояване на остатъчни продукти с цел намаляване на хранителните отпадъци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Щирлиц

преди 4 години

До 12Между нископлатен,и такъв със сбъркано мислене,често лежи нечия високомерна главица,която се чуди с каква щуротия да блесне,та дано я забележат че съществува.Такива главици с повечко парици с лопата да ги ринеш,най-често са некадърни началници,и алчни "бизнесмени".

32

Щирлиц

преди 4 години

Като се мислят за master chef,да си правят умрялото предаване там,където се е пръкнало въпросното чуждестранно словосъчетание.

31

Боян Вълчев

преди 4 години

Знаете ли кое е най-абсурдното покрай това реалити?Андре Токев наема служители в собствените си заведения при следните условия:5-дневна работна седмица, с по 12 часа продължителност на работния ден. осигуровки на минимална заплата.реално плаща в плик, под масата, спестявайки пари от собствените си служители. Това се уверих в скорошна среща с представители на неговия бизнес - бях на интервю за работа. Запознавайки се обачче с тези условия, бях меко казано огорчен.

fallback