Снимка: Studio Proto/Като две капки вода
fallback
Галя от несъществуващия от години дует КариZма ще бъде част от новия сезон на "Като две капки вода". Компания ще й прави и хип-хоп певецът Тото от "СкандаУ".
 
Така вече официално обявените участници са четирима, след като стана ясно че в образи от музикалната сцена ще влизат още Фики и Дара.
 
"Предстоящото си участие приемам с неподправен трепет и вълнение като една много приятна изненада. Да влезеш в ролята на любими свои артисти и идоли е очарователно силен и трогателен момент за всеки от нас като изпълнител. От друга страна елементът на безкрайна забава, което прави предаването толкова популярно, ти дава свободата да се насладиш на едно невероятно шоу, в което сме заедно с куп колеги, професионалисти и страхотния екип на предаването – едно цяло съзвездие само по себе си. Ще се радвам да изживеем всичко това заедно", сподели Галя.  
 
Шоуто тръгва на 24 февруари, а в него ще видим и двама участници сред феновете на предаването, които бяха избрани след кастинг - Антоан и Георги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

ужас

преди 4 години

Абе хора, защо е този хейт? Нормални ли сте? Толкова ли ви е скучен живота, че по цял ден да висите в този сайт и да плюете?

14

Анонимен

преди 4 години

хайде стига с тия глупости, Галка и Тотю - ами и децата вече се дразнят от подобни "звезди"

13

КАЗАЧОК

преди 4 години

Я Галя, я из Каризма.Я из Ямболе звоню тебя за клизмa.

fallback