Снимка: Reuters
fallback

Британската актриса Емилия Кларк, изиграла майката на драконите Денерис Таргариен в "Игра на тронове" заяви, че са я принудили да се снима гола. За това тя разказва в подкаста Armchair Expert.

По думите на актрисата, на нея й предложили да остане без дрехи за определени сцени в проекта, за които по-рано не били споменавали. Когато тя отказала, се опитали да я убедят с думите, че ако не го направи ще разочарова феновете на  сериала.

Актрисата също споделила усещането от снимките на първия сезон на „Игра на тронове”., когато й се налагало най-често да се съблича пред тълпа от хора.

"До този момент аз никога не съм била на снимачна площадка на такъв голям проект. Общо два пъти съм била на снимки, а сега на площадката абсолютно гола, с всички тези хора. И не знаех какво да правя и какво очакват от мен" споделила още актрисата за Independent.

Тя добавила, че плакала много в тоалетната между снимките. По думите й, в този труден момент много й помогнал нейният колега Джейсън Момоа (изиграл Хал Дрого), който й съдействал тя да разбере, че сама може да поставя правилата.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Panoramo

преди 4 години

Таа как се сбръчкоса и погрозня, просто не е истина. В началото на троновете беше бонбон, а сега е заприличала на Сюзън Бойл

11

Анонимен

преди 4 години

Абе като се има предвид, че на първите сцени тя е едва на 18...

10

IronTroll

преди 4 години

Ами така е, не могат да се измътят драконови яйца с дрехите.

fallback