Снимка: bTV
fallback

Андрей Арнаудов победи колегата си Иван Христов по време на първия звезден дуел във "Фермата: Нов свят". Двамата водещи се изправиха един срещу друг, като въпреки че претърпя травма на крака при слизането си от четириметровата въжена мрежа, Андрей се оказа по-бърз с 19 секунди и спечели извънредния дуел.

По традиция, преди началото на тестовата битка, двамата водещи изгледаха видеообръщения от най-близките си хора. Половинката на Андрей Емануела Толева показа за първи път в ефир сина им Васил Арнаудов-младши и двамата му пожелаха да демонстрира спортния си хъс и да се върне вкъщи като победител.

Съпругата на Иван - Ирина Тенчева, припомни, че той наскоро е бил със счупена ръка и още не се е възстановил, като шеговито предложи Андрей да свали очилата си, за да бъде битката равностойна – сакат срещу незрящ.

Същинската битка на Арената в събота вечер сблъска двама от най-добре подготвените мъже в шоуто - Тихомир Рангелов и Сами Хоссни, и завърши със загуба за шампиона по културизъм. Резултатът от 9.5 на 0.5 точки донесе категоричната победа на треньора на звездите, след като опонентът му успя да извоюва едва половин точка на въпросите от Алманаха, а на следващите две игри - "Теглене на каруца" и "Трасето на Фермата", Хоссни надделя със скорост и спортен хъс.

Докато българинът с египетска кръв празнуваше като победител и нов фермер на седмицата при чорбаджиите, сиромасите се сбогуваха със своя любимец Тихомир. "Много съм благодарен за това преживяване, научих много ценни уроци. Преодолях най-големия си страх тук. Ще ми остане голям спомен за цял живот", сподели на прощаване културистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Балтазар

преди 4 години

Явно "Фермата" е изчерпила съдържанието си.

11

Балтазар

преди 4 години

Порнографията, с която се акцентира като, едва ли не, чиста и непорочна любов, с подхвърляне на брутални и неприлични реплики между двама, не дотам млади и морални, като поведение, личности, действа отблъскващо и противно. Драги ми, Андрей и Иване, до тук не само, че нищо ново не показвате, но и допуснахте извращениена добрите наши нрави и традиции. И още: да се доказват, като модели хора, поставени в крайно противоположни битови условия, а приори е с предизвестен резултат, от което пък се губи интереса и тръпката да се следи формата на реалитито. Явно "Фермата" е изчерпила

10

Балтазар

преди 4 години

Фермата! Следях с интерес досегашните епизоди. Стремяха се да покажат една, що годе, реална селска битова среда, в която се развиваше действието, съпроводено с интересни, подчинени на фермерството състезания. В таз годишната ферма, за съжаление, най-напред, не бяха подбрани подходящи бедни или богати българи, поне малко-от малко, докосвали се до това за което са отишли: да издигнат ферма в традициите български. Обратно, виждаме лигли и глезльовци, дошли да си покажат простащината. Порнографията, с която се акцентира като, едва ли не, чиста и непорочна любов, с подхвърляне на брутални и н

fallback