Снимка: Кадър Bulgaria ON AIR
fallback

В модата претрупването на детайли може да повлияе негативно на добрите качества на даден модел. В синхрон с тази максима дизайнерката Евгения Живкова представи своята нова есенно-зимна колекция.
Oще по темата

Висша мода: Силуетите на Тина Модоти в Лондон

"Философията на минимализма е към изчистването на ненужните детайли. Направила съм много изчистена и класическа колекция, но същевременно има и много шик в нея. Той се забелязва в цветовете и материите", каза Евгения Живкова в "България сутрин".

Колекцията на дизайнерката носи името "Минималистичен шик". Характерни цветове за минимализма са черно и сиво.

"Идеята е да акцентираме на женската красота и на силуета. Саката ни са с дизайн малко под ханша. Те се комбинират с къси и дълги панталони, както и с рокли. Имаме голямо разнообразие на панталони в колекцията - с висока талия, чарлстон", сподели още в ефира на Bulgaria ON AIR дизайнерката.

Жени Живкова разкри и друг интересен детайл в колекцията си - смокинг рокли.

"Костюмите са в черно и не са прекалено натрапващи се. Асиметрията все още е актуална. Световните тенденции са да има обем в облеклата, аз обаче не залагам на него. В България много не се възприема този тренд", разказа Жени Живкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 4 години

Дали някога ще излезе тоз народ от морето от плюнки, в което сам се дави?

9

Анонимен

преди 4 години

Жалко, но ще напиша: пуснала е гуша и си е цвъкнала ботокс.

8

ПроСоТо

преди 4 години

впрочем,"казуса Живков" е доста интересен..От една страна въпросния направи България от земеделска в напреднала /ЗА ВРЕМЕТО СИ!!/ "промишлено-аграрна" страна,а от друга страна някакси даде повод на ЧЕРВЕИТЕ,къкрещи покрай него,да докопат баницата....Изобщо,бая весела история ...Но така или иначе,това е история.ДА ГЛЕДАМЕ НАСТОЯЩЕТО!!В което :-"КЪДЕ СМЕ НИЕ"?!

fallback