Снимка: България търси талант
fallback

Славена Вътова натисна златния бутон още в първия епизод на "България търси талант", а този, който я впечатли се оказа 31-годишният имитатор Андриан Асенов. Андриан, който е незрящ, но уверено върви по пътя си, пресъздаде на сцената личности като Тодор Колев, Бойко Борисов, Слави Трифонов, Тодор Живков и Любо Дилов-син.

Мъжът от село Лесковец живее в София, работи като продавач в онлайн магазин към "Национална потребителна кооперация на слепите в България" и се занимава с театър към Алма Алтер. Твърди, че увреждането му по никакъв начин не му пречи да постига това, което желае.

Никога не се е самосъжалявал и не е мрънкал. Казва, че слуша, а понякога това е много по-добре, защото по този начин успяваш да се сближиш с хората.

Ицо Хазарта, Катето Евро, Любо Дилов-син и Славена Вътова изпратиха на полуфиналите на „България търси талант“ норвежецът Кристиян Ведой, който се измъкна от воден капан, боливудските танцьори Varna DC, въздушния акробат Игор Завадко, етно-джаз формация „Жарава“ и фокусника Валери Иванов – Жокера.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Вуйчо

преди 4 години

И аз за съжаление на фона на това прекрасно момче, изпълнението и таланта му, ще си позволя да сипя по Катето Евр. Първо нито е забавна, второ нито е някакъв капацитет, крещи мега досадно, а това че не излезе да помогне за единия номер щото си беше събула обувките или когато натисна хикс, за Андриан без да иска, просто беше непрофесионална жалка история. Добре че Славена я покри. Иначе за това момче просто евала, смях се от сърце и ме разчувства.

12

Анонимен

преди 4 години

Той е истински талант, да е жив и здрав.

11

Терсенето

преди 4 години

Във България никога няма да се роди някой като Никола Тесла, само чалга и простащина.

fallback