Снимка: Reuters
fallback

Вероника Кастро - звездата на сериала "Богатите също плачат", слага край на творческата си дейност, съобщи ТАСС.
"Сбогувам се с това, което толкова обичах - професията си, на която посветих 53 години, благодаря за всичко" - написа Вероника Кастро в Instagram.

Кастро, която е на 66 години, не посочва причините за решението си. Тя споменава само, че е уморена от "агресията и издевателствата".

Напоследък мексиканските медии писаха, че Вероника Кастро е сключила брак с телевизионната водеща Йоланда Андраде. Тя категорично опроверга това.

Вероника Кастро се изявяваше и като певица - издала е повече от 20 албума, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10 Напротив тези сериали си бяха номер 1,а това което се дава сега и се гледа е долна турска помия даже незнам как може да има хора да ги зяпат. Заради тези помии спряха да дават хубавите латино сериали.

18

Михо Филев

преди 4 години

и компанията на графче в тавче да взимат пример! 20 албума има жената. Остави актьорската кариера.Тука, у нас, пуснат три "сингли" или "сингълье", и вече звезда, моля ти се?

17

Анонимен

преди 4 години

За Касандра улиците опустяваха. Дори имаше случай когато в една част от сериала Касандра я съдиха и лежа в ареста. Български баби фенки на сериала бяха написали открито писмо до в-к 24 часа и се бяха подписали, че са съгласни да бъдат свидетелки и да освободят горкото момиче Касандра. Писмото беше публикувано във вестника.

fallback