Кадър: YouTube
fallback

Епизодът "Маша хапва каша" от популярната руска анимационна поредица "Маша и Мечока" постигна рекорд в YouTube, като стана единствената анимация, гледана над 4 милиарда пъти, съобщава ТАСС.

Агенцията припомня огромната популярност на тези анимационни герои, които имат милиони почитатели от Европа до Южна Америка, от Азия до арабските страни.

С почетен статут на "милиардници" в YouTube се радват и други два епизода от поредицата - "Приятен апетит" с над 1,3 милиарда гледания и "Голямото пране" с над 1,1 милиарда гледания.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Щерю

преди 4 години

На мен най- ми харесва епизода, в който Маша е амбициозен фотограф...

25

Анонимен

преди 4 години

Какви хибридни войни ви се привиждат във анимация с мечка ,Маша, заек, ***, лоши вълци и др?? По-тая логика трябва да се изключи целият интернет щото е пълно с картинки. Явно за някой е проблем, че се води руски! Аз съм гледал няколко серии покрай най-малката, и ми беше интересно, даже коментирахме какви бели прави Маша

24

Анонимен

преди 4 години

До Сата N"..изобщо няма за какво да се хванеш".......Има, има, ти точно това търсиш - за какво да се хванеш. И като се хванеш, започваш да свириш Концерт за кларинет и оркестър на В.А.Моцарт!

fallback