fallback

Ето основните теми на "България сутрин" по телевизия Bulgaria ON AIR на 30 юли, вторник:

Бъдещето на ЕС. На прав път ли са Балканите?

Новите технологии. Опасно ли е 5G за здравето?

Безсъние през лятото. Експерти съветват как да се преборим

След крупното анонимно дарение. Ще заживее ли нов живот къщата на славната Райна Княгиня?

Българският оптимизъм. Очакваме ли по-добро бъдеще?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

До малко факти

преди 4 години

Явно си използваш лопатата за тетрис.Всички източници на изкуствени слабо/низко-йонизиращи електромагнитно вълни, са вредни. Всичко се наслагва над естествения/пририден "фон".Всеки организъм е различен и с различна имунна система. Някои се адаптират, други умират. Животът е такъв. Никой няма да се върне към жичните комуникации. Спасявайте се с акъл..ако имате такъв.

60

Анонимен

преди 4 години

Отдавна отпадна понятието "безвредна доза". Дозата вече е "пределна акумулативна" и се събира цял живот. При това е индивидуална за всеки организъм. Можеш да получиш рак на кожата и без никога да си се излагал на слънце. Влиза всичко - рентгенови снимки, електромагнитно замърсяване, всякаква радиация, химическо въздействие... Няма как ни да се измери, ни да се докаже. Все пак съществува "пределна еднократна доза". Там нямате последствия, при чиста друга среда и ако сте новородено.

59

Анонимен

преди 4 години

Бас държа, че хората поддържащи 5G и на всяка цена, тия дето са се метнали на амбразурата и без да знаят и разбират поне малко, са именно ония хора, дето си мислят, че карайки ел-ПЕДАЛетки са истински радетели за екология.Те разбира се нищо е разбират, но НАЛИ Е МОДЕРНО.. , и в двата случая са на много грешна позиция.Всякакво облъчване при превишаване на поносимите норми е ОПАСНО. Фейсбук няма да ни спаси. Батериите на педалетките са замърсител, както и производстото на ел. ток.Ам сме МОДЕРНИ

fallback