fallback



Вижте основните теми на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR на 3 юли, сряда:

С деца на море. Специалисти съветват как да се погрижим за най-малките

Култура на търг. Защо къщата на Яворов отново се продава?

Пусто лято. Останаха ли плажовете ни наистина празни?

На върха на Европа. Кой ще ръководи Евросъюза?

Музика в двореца. Какво ще чуем на летните концерти на Софийската филхармония?

Отново на сцена. Виктория Георгиева с нов сингъл от Ел Ей

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа, плажната ивица е изключителна държавна собственост и може само да се отдава под наем или на концесия. Но тва на нашите мутри не пречи. Който е ходил на Росенец знае, че там Доган има няколко декара имение - с бариера, дувари, охрана и т.н. Носът и плажната ивица са недостъпни, дори в морето имат няколко лодки - вътре момчета с калашници, които съветват да не плуваш там. Нищо ново под слънцето. Тая държава принадлежи не на суверена, а на едни 50-100 недосегаеми мафиози.

4

Анонимен

преди 4 години

Какво море, какви 5 лева - почивка на БГ море никога. Вчера ходих до НОИ Варна - малко след дружба. И изненада, пътят затворен т.е. плажната ивица - масивна ограда с охрана. Имота каза е частен и достъп до плажа и морето няма, Дънката и съдружника му си купили не само имотите над него но и плажната ивица, която не би ли тряблало да е държавна собственост/и масивно строят, свлачища ама друг път - до морето са слезли/. Със съдействието на държавата разбира се. Нагла работа. Плаж през крив макарон

3

не

преди 4 години

на българското черноморие няма да стъпя.Въпреки ,че смотлявите граничари явно със заповед спусната отгоре пречат всячески на почиващите в Гърция и Турция.ГЕРБ още малко ще направи закон за задължителна почивка на българското лaйнoмoрие.

fallback