Снимка: Reuters
fallback

Епизод 2 на последния сезон на „Игра на тронове“ беше качен от Amazon по-рано заради „грешка в системата“, каза говорител на компанията.

Най-новия епизод от серията не е трябвало да се излъчва преди неделя вечерта на 21 април. Въпреки това някои членове на Amazon Prime имали възможността да го гледат няколко часа преди това.

„Съжаляваме, че за кратък период от време клиентите на Amazon от Германия имаха достъп до епизод две от сезон осем на „Игра на тронове“, каза говорител на Amazon. Това беше грешка в системата и вече е поправена."

Въпреки че материалът бил свален почти веднага, времето било достатъчно за много от феновете да видят целия епизод. Вследствие на това много кадри от филма и спойлери се разпространили в  мрежата преди официалното излъчване.

Някои фенове изразиха притеснението си от попадане на спойлер в мрежата, но повечето се насладили на изтеклата прожекция.

Певицата Марая Кери се възползва от ситуацията, за да се пошегува в социалните мрежи, като написа в Twitter, че ще пусне спойлер от сериала... последван от нейна снимка на Железния трон.

Това е втората изтекла прожекция на „Игра на тронове“, която се появява по-рано в интернет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

ама как може??

преди 5 години

поредната драма

11

имах си аз

преди 5 години

Няма как да е силен този сезон. Най-вече, защото 7 сезона забулваха фабулата! Сега с няколкото серии на последния сезон искат да я разкрият. Ще има много разочаровани.

10

Анонимен

преди 5 години

Не знаех, благодарско! Отивам да го ТОКНА, мерсим!!

fallback