Снимка: Reuters
fallback

Общ преглед
Звездите и създателите на сериала "Игра на тронове" преминаха за последен път по червения килим заедно за премиерата на осмия сезон в Ню Йорк, съобщи Ройтерс.

Десетки актьори, много от които бяха неизвестни преди да започне фентъзи сериалът през 2011 г., пристигнаха в Ню Йорк за лансирането на последния му сезон, чието излъчване ще започне по телевизия HBO на 14 април.

Софи Търнър, която беше само на 14 години, когато прие ролята на Санса Старк, каза, че ще й липсват снимките на открито в студената Северна Ирландия, предаде БТА. "Някои от най-хубавите ми спомени са как всички сме се сгушили в дебели палта, опитвайки се да се стоплим" сподели тя и продължава:

"Приятелството, като изградихме, просто защото ни беше толкова студено и бяхме толкова мокри... Това бяха най-вълнуващите преживявания, защото ни сплотиха като екип".

За спомен Софи Търнър е запазила един от корсетите на героинята си. Пилоу Асбек (Юлон Грейджой) и Конлет Хил (Варис) казаха, че са запазили пръстени, а Ричард Дормър - превръзката за око на Берик Дондарион.

Сериалът "Игра на тронове" спечели много награди "Еми" и е най-големият хит в историята на телевизия HBO с около 30 милиона зрители в САЩ и "армия" от фенове по цял свят. Историята за враждуващите фамилии в измисления свят Вестерос е по романите на Джордж Р. Р. Мартин от поредицата "Песен за огън и лед".

Макар и много от любимите герои в сериала да умират, превъплътилите се в тези роли актьори, като Джейсън Момоа (Хал Дрого), Натали Дормър (Марджъри Тайрел) и Шон Бийн (Нед Старк) преминаха по червения килим в Ню Йорк.
"Това е последната миля, последният червен килим, последната премиера - каза Кристофър Хивю, който играе Тормунд. - Мисля, че всичко има край и това е чудесен начин да свърши".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 5 години

До 2"Дойната крава" няма да я изоставят, но следващия серял се очаква да е за събития в същия свят, но няколко хиляди години по-рано (Дългата нощ) с други участници така че тези актьори са за последно

2

Анонимен

преди 5 години

"Последно" .... Все едно HBO ще заколят тая дойна крава....

1

Анонимен

преди 5 години

1ви сезон - Суперрр!2ри сезон - ставаше.3ти сезон - Е!? :/4ти сезон - няам идея.

fallback