Снимка: bTV
fallback

"Цялото преживяване е много ценно за мен. В началото го считах за зелено училище – казах си: "Сега ще поседиш тук на почивка сред природа, да подишаш чист въздух", коментира победата си във "Фермата" вокалистът на Д2 Деян Каменов.

Рокаджията е и първият популярен участник в историята на шоуто, който спечели фермерското риалити.

Дидо призна, че още не е лягал от снощното парти. Пред bTV той коментира опонента си: "Роман е много интелигентен възпитан млад мъж. Много неща харесвам в него и игра много кораво. Може би имах градация в темпото, докато той имаше обратното", обясни певецът.

Oще по темата

По думите му, той е очаквал да има подкрепа от зрителите, защото е известен, но не и толкова силна.

Музикантът коментира, че е бил поканен като ВИП, но животът във фермата, това, което му се е случило там, е било наравно с абсолютно всички останали участници.

Казва, че е научил много от мъжете във формата – от Цецо, Митко, Иво, Христо и от Роман. Научил се е също да е благодарен за малките неща в живота.

"С много хора успях да се съединя, с други цял живот не би ми стигнал да се съединя", каза още победителят във "Фермата" и допълни - Сякаш не градихме фермата, а себе си. Станахме по-готини хора.  Мисля, че изградих много повече благодарност в себе си, за малките неща".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Питащ

преди 5 години

Коментар на опосумите при дуелите:" Ах, каква драма?Той/тя залитна, спъна се, подхлъзна се, залюля се, триона зацикли, талпата/!?/ не поддава и т.н. и т.н. Думи! Думи! За кого е необходим този креслив, дразнещ коментар, подходящ за радиокоментатори, след като всички ние виждаме на екрана всичко?? Често с коментарите си те пречат/помагат на участниците.

16

Коко

преди 5 години

Г-да режисьори и продуценти, при следващият подбор на участници ни спестете присъствието на фанатици демонстриращи натрапчиво вярата си(Нури и предишният). Формата не става по интересен, а обратно. Тъпо решение-противопоставяне на мисюлманин и християни и вкарване на темата за присъствието на османците! Елементарно г-да! Който иска може да гледа и слуша Нури в ютуб.

15

Анонимен

преди 5 години

Честито на Дидо .От четиримата той най-много заслужаваше да спечели.Предаването не е лошо , но започнаха и него да го нареждат.Забелязах го в седмицата когато лилипутите принудително направиха мъжки дуел .По този начин вече те определят колко мъже да останат и колко жени .Това вече не е честна игра .

fallback