Снимка: Фермата
fallback

Ивайло Караньотов е сред най-прецизните изпълнители на седмичните задачи, които стопаните Бети и Ники поставят на участниците във "Фермата". Независимо дали ще строи ограда за животните или ще майстори шкаф, съпругът на Аня Пенева държи всичко да бъде направено качествено.

Обикновено за изработката на някоя мебел, Ивайло предпочита да разчита само и единствено на себе си. Това обаче не е само, защото не иска да му се пречкат, а и заради факта, че държи всичко, което излиза изпод ръцете му, ясно да показва, че е негово лично дело.

За да не стане объркване, че друг има заслуга за някоя от изработките му, Ивайло използва знак, който отличава творбите му от тези на всички останали. Цифрта 79 ясно може да бъде разчетена върху кухненския шкаф за мивката, кокошарника или пещта в кухнята.

Кодът "79" съвсем не е произволно избран, това е номерът, с който синът му – състезателят по мотоциклетизъм Ангел Караньотов, излиза по пистите у нас и в чужбина. С този жест Ивайло явно държи да покаже за пореден път колко е горд с постиженията на момчето си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

Що не вкараха и Сашо Диков? И не е Пенева жената!

10

Емигранта

преди 5 години

Тоя *** Ивайло, кой го пусна във фермата, заради такива като него България е на това дередже!***!!!

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонименбоклук от баш ***....срам за СПОРТА ..национален предател

fallback