Снимка: архив, Булфото
fallback

Във Варна се снима новия български сериал "Фалшив герой", който според екипа е едновременно комедия и криминален екшън. Главната роля е поверена на Калин Врачански, а роли имат още Алекс Сърчаджиева, Доротея Толева, Станислава Николова, Ина Добрева, Любен Кънев, Пламен Великов, Христо Пъдев, Светломир Радев, както и актьори от ДТ "Стоян Бъчваров", съобщава "Труд".

Продукцията стартира с 12 епизоди, като продуцент е Димитър Гочев, познат от сериалите "Стъклен дом" и "Под прикритие".

"На моя човек му се случват доста интересни неща като това например да се забърка с четири различни жени и с всяка една да има някакъв вид взаимоотношения. И ще разберем всъщност, че всеки един от тези персонажи има своите малки лъжи в живота, с които се опитва да се бори. Това е по-различно от всичко, което до момента съм правил - най-вече, че участвам в комедия", коментира Калин Врачански.

80% от сцените ще се снимат във Варна. Възможно е и да се направи рекламен клип за морската столица, уверяват авторите на проекта.

Общинският съвет на града гласува и финансова подкрепа от 288 хиляди лева. Снимачният екип ще е на централния плаж, по алеите на Морската градина, пред сградата на общината. Предвиждат се и нощни снимки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

пфу

преди 5 години

А този кой е би ли ме осветлил някой?

5

Анонимен

преди 5 години

Скалата е по-добър актьор от този ***.

4

ЕВО

преди 5 години

Чистачката,санитарката-испеткура идва на проверка,-учителката и с пет и с един същата работа ще върши.Е същата песен на покойния Т.Колев-е красноречив израз на поредно тв.вдъхновение.Пошлост и скука.Фалшив герой,герой,герой....

fallback