Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Личната история на екстравагантният предприемач и благотворител сър Ричард Брансън може да видим във филма за него "Ричард Брансън: Суров Инстинкт“.

Брансън е ектравагантен британски предприемач, известен с марката "Virgin", начисляваща 360 компании. Той е един от най-богатите хора в света, с измерени приходи на стойност от 4,4 милиарда долара.

Брансън е изключително модерен индустриалец, а империята  "Virgin" е един от най-разпознаваемите и разнообразни брандове, включващ “Virgin Atlantic Airways”, “Virgin Megastore” и “Virgin Trains”.

Въпреки това емблематичният предприемат притежава много повече от влакове, самолети и автомобили. Едно от нещата, които малко хора знаят за Брансън е, че освен управлението на собствени инвестиции за милиони долари, той активно се занимава и с опазване на околната среда и щедро дарява средства на множество благотворителни каузи.

Станете част от живота на ектравагантния предприемач и благотворител с филма "Ричард Брансън: Суров Инстинкт" – на 2 май в 9:30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 5 години

Само дето сте забравили да кажете,че е назначен да играе ролята на екстравагантен милиардер.

fallback