Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Кралят даде живот на ерата на Рокендрола в новия биографичен филм "Историята на Елвис Пресли". Режисьорът Тим Нелсън ще ни доближи до феномена Елвис като ни покаже редки видео кадри от негови концерти в Лас Вегас, акомпанирани с невероятен саундтрак. Истеричните фенове, посетили концертите на Краля и гледали негови филми, обрисуват портрета на мъж, изпреварил времето си.

В пика на кариерата си Елвис Пресли е извикан да служи в полза на американската армия. При пристигането си в Германия се запознава и с Присила, а любовта им пламва още при първата среща. Завръщайки се в Щатите, Елвис е посрещнат като още по-голяма звезда, защото е служил на родината си и въпреки липсата на албум цели две години, продължава да оглавява музикалните класации.

В опит да трансформира образа си, Кралят на рокендрола тръгва към Холивуд, а седем години по-късно предлага брак на Присила, като церемонията се състои в Лас Вегас и трае 10 минути. Натовареният снимачен график и постоянните пътувания по турнета пробуждат зависимостта на Елвис към упоителни вещества, които един ден костват живота му.

Гледайте "Историята на Елвис Пресли” на 29 март в 9,30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback