Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Личните дневници на кралица Виктория може да "прочетем" с новия премиерен за България сериал "Виктория".

Първият сезон на английската биографична драма стартира в ефир на 1 януари. Английският хитов сериал ще ни отведе в покоите на кралицата и ще видим личния живот на един от най-видните британски монарси – кралица Виктория.

Продукцията, създадена по романа на известната писателка Дейзи Гудуин, разказва за младините на Виктория: от встъпването в длъжност като кралица на Англия до семейния живот с принц Албърт.

Базирана на истории от нейните съкровени дневници, историческата драма разкрива личностната трансформация на героинята от импулсивна осемнадесетгодишна жена, заела трона на световна империя, до ранните години на съпруга и майка.

Биографичната продукция разказва за страстни дела, борба за власт и неподправена любов, в центъра на които стои новата кралица – силна, комплексна и целеустремена жена, бореща се да остави траен отпечатък в световната история. В главната роля влиза многократно номинираната британска актриса Джена Колман, известна още с ролите си в сериалите "Доктор Кой" и "Танц на ръба!" 

Тръгнете по царствените стъпки на кралица Виктория с новия биографичен мини-сериал от 1 януари в 20:00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback