Снимка: Facebook
fallback

Селена Гомес бе обвинена от американец, че е виновна за самоубийството на тийнейджърка. Джон Хърдън – бащата на починалото момиче призова да бъде спрян телевизионния сериал "13 причини защо", тъй като посланията му се приемат по различен начин от младото поколение.

Продуцент на проекта е актрисата и певица Гомес, затова и Хърдън смята, че тя има принос в смъртта на дъщеря му, съобщава Radar Online.

По думите на бащата, 15-годишната Бела Хърдън приключила с живота си след като гледала първия сезон на сериала.

"Помнете, че има подрастващи, които преминават през различни тъмни етапи и това може да са ваши приятели, ваши сестри. Селена Гомес и Netflix е добре да знаят, че не всички могат да разберат посланията им. Някои хора, които се борят с депресията могат да гледат този сериал в грешно време", заявил бащата.

Той добавил, че ще съди студиата, откъдето през декември обявиха, че снимките на втория сезон са готови.

"13 причини защо" разказва за ученичка, която слага край на живота си след тормоз. Неин съученик открива записи, на които героинята обяснява причините за своето крайно решение.

Неведнъж сериалът е обвиняван в романтично отношение към самоубийството.

Вижте още подобни новини в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 6 години

Прави ми впечатление, че все повече насилие ни залива от кино екрана. В новите филми и с бляскави ефекти, перфектен каст.... хвърчат разполовени тела, смлени хора и куп гнусотии, пресдтавени като хуморестки, за да се смелят по-лесно явно..

8

Анонимен

преди 6 години

Заливат ни с помия отвсякъде. На моята възраст бих разбрал подобен сериал, стига да се задълбочава в случващото се в главата. Но тинейджърски със тинейджърски символ в главната роля ми се струва недопустим.

7

на кривата ракета

преди 6 години

На кривата ракета космосът е пречи....Той не е възпитал детето си....не му е обръщал внемание и сега...киното е виновно...По тази логика....защо детето му не е станало боксьор щом гледа Роки/Силвестър Сталоун/ или пък Месалина ако гледа Калигула....Всъщност този ход да съди някой друг, е вид оправдание за собствените ни грешки....

fallback