Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

В мръсните игри на политическия живот ни въвежда ирландският минисериал от 2007 г. "Втори в листата". Режисьорът Деклан Рикс ще се опита да проследи ражда ли се човек политик или този "занаят" се учи.

"Втори в листата“ е динамичен сериал, базиран на теорията, че "всички политици са местни“. Сюжетът акцентира върху мошеничеството в ирландската политика и се разгръща, когато една партия губи изборите.

Поредицата разказва за Винсънт Флин - независим кандидат за политически кабинет, който се съюзява с необикновен партньор. Част от "отбора“ става алкохоликът и бивш учител Уили Костело, за да сформират най-неочаквания екип. Двамата се опитват да си проправят път в политическия свят, изпълнен с тайни и интриги.

Политическата поредица е премиерна за България. Ролите са поверени на Денис Конуей, Имън Хънт,  Гарет Янг, Лесли Конрой, Франк Кели и др.

Лентата е номинирана в осем категории на Ирландските телевизионни и филмови награди, от които печели четири, включително за най-добър драматичен сериал.

"Втори в лицата може да гледаме от 1 ноември всеки делник от 21.00 часа по телевизия  Bulgaria ON AIR.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback