Владимир Каролев. Снимка: Фермата

Четвъртата и последна популярна личност сред участниците в новия сезон на "Фермата" е Владимир Каролев. Политикът и икономист влиза в риалити формата със специален статут на старейшина, съобщиха от bTV. През първата седмица в предаването той ще разпределя задачите във фермата, а след това ще влезе в ролята на ментор. Каролев няма да се бори за голямата награда или да участва в дуели за оцеляване.

"Фермата" е първото риалити шоу, в което Каролев приема да участва, тъй като вярва и подкрепя идеите, на които е изградено шоуто – възраждането на българския дух и връзката на градския човек с природата, сред която Каролев обича да прекарва голяма част от времето си.

"Аз по принцип съм екипен играч. Моята роля ще бъде  да стимулирам екипите да работят по-добре. Този сезон ще е по-различен от предишните, защото ще има повече връщане към природа и към природосъобразния начин на живот", обясни Каролев.

Той разкри, че се чувства добре подготвен физически, което се дължи на любимото му хоби – планинските преходи, които прави по няколко пъти всеки месец. Икономистът може да се похвали и с опит в редица екстремни спортове като сноуборд, уейкборд, водни ски, сърф, парапланер, както и със син колан с червена лента по таекуондо.

"Популярните личности, които зрителите ще видят във "Фермата", са избрани заради своите лични качества и умения, на които могат да научат останалите участници и зрителите, а не просто защото са известни", разкри психологът на предаването Ани Владимирова.

Половината от кандидатите, явили се на кастинг за третия сезон на формата тази година, са емигранти.

"Те дойдоха в България специално, за да се видят с екипа на предаването, въпреки многобройните си ангажименти зад граница. Това доказва, че една от целите на "Фермата" – да свързва българите по целия свят, е изпълнена. Предаването е техният мост към родината. Част от тях искаха да участват, за да покажат на родените си извън България деца, какво е да си българин", каза още Ани Владимирова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase